Fri frakt over kr. 1 500,- Hurtig levering. Norsk selskap. Lager og kundeservice i Norge.  Kontakt oss

Dr Dabber Light Vaporizer Kit

Produsent: DR DABBER
Tilgjengelighet: På lager og kan sendes nå.
Sku: drd-026
Gamle prisen: kr 750,00
kr 499,00

Dr Dabber Light Vaporizer Kit er en førsteklasses vape-penn designet for å gi deg den ultimate dabbing-opplevelsen. Den er laget av høykvalitetsmaterialer og har en slank og stilig design som passer perfekt i lommen eller vesken din.

Egenskaper og fordeler:

  • Lavtemperatur teknologi: Dette vaporizer-kittet er utstyrt med lavtemperatur teknologi som gjør det mulig å nyte dine favorittvoks- og oljekonsentrater uten å brenne dem og redusere smaken. Dette gir en jevnere og mer behagelig røykeopplevelse.

  • Rask oppvarming: Dr Dabber Light Vaporizer Kit har en rask oppvarmingstid, slik at du kan begynne å dabbe på få sekunder. Dette gjør det ideelt for de som er på farten og ikke har tid til å vente lenge på oppvarmingen.

  • Slank og bærbar: Med sin slanke og kompakte design er Dr Dabber Light Vaporizer Kit enkel å ta med seg overalt. Du kan enkelt ha den med deg på reiser, festivaler eller bare når du er ute med venner.

  • Holdbart batteri: Denne vaporizer-pennen leveres med et kraftig og holdbart batteri som gir deg langvarig bruk. Du trenger ikke bekymre deg for hyppig lading, da batteriet holder lenge.

  • Enkel å bruke: Dr Dabber Light Vaporizer Kit er utformet for å være brukervennlig, selv for nybegynnere. Med bare noen få trykk på knappen kan du raskt og enkelt nyte dabbing-opplevelsen.

  • Inkluderer tilbehør: I pakken får du alt du trenger for å komme i gang med dabbing. Det inkluderer dab-verktøy og USB-lader, slik at du kan bruke enheten så snart du har den i hendene.

Dr Dabber Light Vaporizer Kit er det perfekte valget for alle som ønsker en pålitelig, praktisk og høykvalitets vape-penn for dabbing. Enten du er nybegynner eller en erfaren bruker, vil dette kitet imøtekomme dine behov og gi deg en fantastisk dabbing-opplevelse.

Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også