Fri frakt over kr. 1 500,- Hurtig levering. Norsk selskap. Lager og kundeservice i Norge.  Kontakt oss

Storz & Bickel Venty Vaporizer - Bedre enn Mighty

Den nyeste Fordamperen fra Storz & Bickel - 130w fordamper!
Produsent: STORZ & BICKEL
Tilgjengelighet: På lager og kan sendes nå.
Sku: 103024
Gamle prisen: kr 5 940,00
kr 5 490,00

 

**Storz & Bickel Venty - En Revolusjonerende og Medisinsk Avansert Vaping Opplevelse**

Velkommen til den nyeste innovasjonen fra Storz & Bickel - "Venty", en toppmoderne vaporizer som setter en ny standard innen vaping-teknologi og medisinsk anvendelighet. "Venty" skiller seg ut med sin sofistikerte design, høykvalitetsytelse og spesielt med sin 130W kraft. Her er de unike egenskapene som gjør "Venty" så spesiell:

- **Kraftig 130W Ytelse**: "Venty" leverer enestående ytelse med sin 130W kraft. Dette sikrer rask oppvarming og en konsekvent, kraftig fordampning for alle typer urter og konsentrater.

- **Medisinsk Kvalitet**: Storz & Bickel er kjent for sin forpliktelse til medisinsk kvalitet. "Venty" er designet for å møte strenge medisinske standarder, noe som gjør den ideell for pasienter som trenger pålitelig og effektiv fordampning for medisinske formål.

- **Avansert Temperaturkontroll**: Med sin presise temperaturkontroll, sørger "Venty" for optimal fordampning hver gang, og gir en konsekvent og tilfredsstillende opplevelse.

- **Bærekraftig og Solid Design**: "Venty" kombinerer robust konstruksjon med miljøvennlige materialer, noe som gir en holdbar og miljøbevisst vaping-opplevelse.

- **Intuitiv Brukergrensesnitt**: Enkel å bruke for både nybegynnere og erfarne brukere, med en klar og tydelig skjerm for enkel navigering og tilpasning av innstillinger.

- **Mobilapp-Integrasjon**: Kontroller "Venty" med Storz & Bickel-webappen for økt bekvemmelighet og tilpasning, direkte fra smarttelefonen din.

- **Rene og Kraftige Trekk**: Unikt varmesystem som leverer rene, kraftige og smakfulle trekk, og sikrer maksimal effektivitet og utbytte av materialene.

- **Langvarig Batteri**: Et kraftig batteri som gir langvarig bruk uten hyppig behov for lading, perfekt for dem på farten.

Storz & Bickel "Venty" representerer det beste innen vaping-teknologi, kombinert med medisinsk pålitelighet. Det er ikke bare en vaporizer; det er et verktøy for helse og velvære, og et symbol på innovasjon og kvalitet. Velg "Venty" for en uovertruffen vaping-opplevelse som du kan stole på.

Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også