Fri frakt over kr. 1 500,- Hurtig levering. Norsk selskap. Lager og kundeservice i Norge.  Kontakt oss

The Companion Smell Proof Crossbody 1.7l Green

Duftabsorberende crossbody-veske, kan også brukes som magetaske, fra Revelry med 1.7l kapasitet.
Produsent: REVELRY
Tilgjengelighet: På lager og kan sendes nå.
Sku: 109879-green
kr 490,00

Revelry-bagger og -sekker er en serie med produkter som er utviklet for å forhindre at sterke lukter slipper ut og sprer seg. Disse luktabsorberende produktene er laget av høykvalitetsmaterialer som er både slitesterke og vanntette, og er egnet for en rekke ulike aktiviteter, for eksempel camping, fotturer og reising.

Det som gjør Revelry produktene luktabsorberende, er bruken av aktivt karbonfiltre. Disse filtrene fungerer ved å fange opp luktmolekyler og forhindre at de slipper ut, slik at innholdet og dens lukter ikke sprer seg og er til sjenanse. Aktivt karbon hjelper også med å absorbere fuktighet, noe som ytterligere reduserer sjansen for at det utvikler seg ubehagelige lukter.

Revelry tilbyr et bredt utvalg av produkter, inkludert ryggsekker, tote-bagger, duffel-bagger og mindre etuier og lommebøker, alle designet med tanke på funksjonalitet og stil. Produktene kommer i ulike størrelser og farger, slik at du kan velge det som passer best til ditt behov og personlige stil.

Enten du skal på tur i skogen eller tilbringe en helg på festival, kan du være trygg på at Revelry-baggene og -sekkene vil effektivt forhindre at sterke lukter slipper ut og sprer seg fra eiendelene dine.