Fri frakt over kr. 1 500,- Hurtig levering. Norsk selskap. Lager og kundeservice i Norge.  Kontakt oss

Santa Cruz Biodegradable Rolling Tray 14x19cm

Mekkebrett fra Santa Cruz nedbrytbar
Tilgjengelighet: På lager og kan sendes nå.
Sku: stcrbrett
kr 140,00

Santa Cruz Biodegradable Rolling Tray er et imponerende produkt fra Santa Cruz, et anerkjent merke innenfor tilbehør til røyking. Det som virkelig skiller denne rullebrettet fra mengden, er dens banebrytende biodegradable konstruksjon.

Det mest bemerkelsesverdige med denne rullebrettet er materialet den er laget av – nedbrytbart hampbasert plast. Dette er et betydelig skritt fremover for miljøbevissthet i produksjonen av rullebrett. I en tid der vi alle bør være mer oppmerksomme på vårt fotavtrykk på planeten, er det flott å se selskaper som Santa Cruz ta skritt for å redusere plastavfallet.

Den nedbrytbare naturen til dette rullebrettet betyr at det over tid naturlig brytes ned og blir en del av jorden igjen, uten å legge igjen skadelige plastrester. Dette er ikke bare bra for miljøet, men også for de som bruker produktet, da det viser at Santa Cruz tar ansvar for bærekraft og gir kundene et produkt som er mer i tråd med dagens miljøkrav.

Selv om dette rullebrettet er nedbrytbart, er det likevel robust og solid. Det er konstruert for å tåle daglig bruk og gir en pålitelig plattform for å rulle og organisere dine tilbehør/utstyr. Rullebrettet har også et flott design og er dekorert med ikonisk Santa Cruz grafikk.

Alt i alt virker Santa Cruz Nedbrytbart Rolling Tray som et godt valg for de som ønsker å ta et skritt i retning av mer bærekraftige vaner samtidig som de får et pålitelig og solid rullebrett med flott design. Vi applauderer Santa Cruz for deres innsats for å redusere plastavfall og oppfordrer alle til å vurdere slike produkter for en mer miljøvennlig fremtid.

Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også