Fri frakt over kr. 1 500,- Hurtig levering. Norsk selskap. Lager og kundeservice i Norge.  Kontakt oss

Santa Cruz Biodegradable Hemp Grinder 2 Parts – 55mm

2-delt urtekvern i nedbrytbart hampplast fra Santa Cruz
Produsent: SANTA CRUZ
Tilgjengelighet: På lager og kan sendes nå.
Sku: 56139
kr 120,00

Santa Cruz Biodegradable Hemp Grinder med 2 deler – 55mm er et imponerende produkt fra Santa Cruz, et anerkjent merke innenfor grinders og tilbehør. Det som virkelig skiller denne grinderen fra mengden, er dens konstruksjon i et nedbrytbart materiale.

Det mest bemerkelsesverdige med denne grinderen er materialet den er laget av – nedbrytbart hampbasert plast. Dette er et betydelig skritt fremover for miljøbevissthet i produksjonen av grinders. I en tid der vi alle bør være mer oppmerksomme på vårt fotavtrykk på planeten, er det flott å se selskaper som Santa Cruz ta skritt for å redusere plastavfallet.

Den nedbrytbare naturen til denne grinderen betyr at den over tid naturlig brytes ned og blir en del av jorden igjen, uten å legge igjen skadelige plastrester. Dette er ikke bare bra for miljøet, men også for de som bruker produktet, da det viser at Santa Cruz tar ansvar for bærekraft og gir kundene et produkt som er mer i tråd med dagens miljøkrav.

Selv om denne grinderen er nedbrytbar, er den likevel robust og solid. Den er konstruert for å vare og tåle daglig bruk. Grinderen har også en praktisk to-delt design med en diameter på 55 mm, som gjør den enkel å bruke og ideell for å male urter og andre materialer. Den gir også en jevn og fin kverning av urter, noe som er avgjørende for å oppnå den ønskede konsistensen.

Alt i alt virker Santa Cruz Nedbrytbar Hemp Grinder som et godt valg for de som ønsker å ta et skritt i retning av mer bærekraftige vaner samtidig som de får en pålitelig og solid grinder som gir jevnt og fint resultat. Vi applauderer Santa Cruz for deres innsats for å redusere plastavfall og oppfordrer alle til å vurdere slike produkter for en mer miljøvennlig fremtid.

Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også