Fri frakt over kr. 1 500,- Hurtig levering. Norsk selskap. Lager og kundeservice i Norge.  Kontakt oss

Plant Success - Great White Premium Mycorrhizae 28.3g | Mycorrhiza powder

"Great White Premium Mycorrhizae" er et plantetilskudd som forbedrer plantevekst og helse ved å fremme symbiotiske forhold mellom røtter og fordelaktige sopper.
Produsent: PLANT SUCCESS
Tilgjengelighet: På lager og kan sendes nå.
Sku: 101143
kr 390,00

"Great White Premium Mycorrhizae" er et annerkjekt produkt innen hagebruk og hortikultur, kjent for sin rolle i å fremme plantevekst og helse. Mykorrhiza, en type fordelaktige sopper som danner symbiotiske forhold med planter, noe som forbedrer opptaket av vann og næringsstoffer. Dette kan føre til kraftigere plantevekst, økt avkastning og forbedret motstandsdyktighet mot miljømessige stressfaktorer.

### Sammensetning og Fordeler

- **Mangfoldig Mikrobiell Formel**: Great White Premium Mycorrhizae inneholder et bredt spekter av mykorrhizasopper og andre gunstige mikroorganismer. Dette mangfoldet sikrer et bredt spekter av fordeler for en rekke planter.

- **Støtte til Rotutvikling**: Ved å kolonisere plantenes rotsystem, hjelper mykorrhiza med å utvide rotens rekkevidde, noe som gjør at planten kan nå vann og næringsstoffer som ellers ville vært utilgjengelige.

- **Forbedret Næringsopptak**: Soppene i produktet omdanner næringsstoffer til former som er lettere tilgjengelige for plantene, noe som kan forbedre plantenes vekst og vitalitet.

- **Økt Stressmotstand**: Planter med et sunt mykorrhizaforhold kan bedre motstå tørke, saltstress, og tungmetallstress, noe som gjør dem mer tilpasningsdyktige til utfordrende vekstforhold.

### Bruksområder

Great White Premium Mycorrhizae er egnet for et bredt spekter av anvendelser, fra hjemmehager til kommersiell hortikultur. Det kan brukes ved planting av frø, transplantasjon av unge planter, og for å revitalisere etablerte planter. Produktet er populært blant både økologiske gartnere og de som ønsker å maksimere helse og produktivitet i sine hager og vekstområder.

### Anvendelse

Produktet kan enkelt integreres i vanningssystemer eller påføres direkte til jord eller substrat rundt plantenes røtter. Regelmessig bruk kan bidra til å bygge opp en sunn, symbiotisk mikroflora rundt plantenes røtter, som støtter langsiktig plantevekst og vitalitet.

 

I pulverform som kan brukes i jord, koko og hydroponi.