Fri frakt over kr. 1 500,- Hurtig levering. Norsk selskap. Lager og kundeservice i Norge.  Kontakt oss

Nova Wireless Enail Station / By Cannabis Hardware

220v Internasjonal - Only Device
Tilgjengelighet: På lager og kan sendes nå.
Sku: 3482
kr 6 600,00

Cannabis Hardware er et merke som fokuserer på å innovere cannabis-forbrukeropplevelsen gjennom høykvalitetsutstyr. Merket startet som en liten CNC-butikk i Sør-Florida, og teamet bak Cannabis Hardware har over et tiår med erfaring i design, utvikling og produksjon av cannabisprodukter. De er stolte over å skape enheter av høyeste kvalitet og er forpliktet til eksepsjonell kundeservice. Deres produktutvalg har utviklet seg over årene til å inkludere en rekke løsninger for cannabisforbruk, som tørrurt og konsentratvaporisatorer, rosin-presser og røyketilbehør. Merket er spesielt bemerket for å revolusjonere kundenes opplevelse av cannabis, og kontinuerlig innovere industrien med sine produkter.

Opprinnelig kalt Custom Instruments og spesialisert seg på titanimplantater for ryggraden, skiftet selskapet fokus i 2009 til titan domeless "nails" under navnet NewVape. Over tid ble NewVape en velkjent aktør i cannabisindustrien, noe som førte til en utvidelse av deres produktlinje. I 2021 omdøpte de seg til Cannabis Hardware, et navn de mener mer nøyaktig reflekterer deres produktsortiment og fremtidig retning. Deres tilnærming til produktutvikling er sentrert rundt bruk av materialer av høy kvalitet, kontinuerlig forbedring av deres tilbud og levering av førsteklasses kundeservice. Alle deres titanprodukter er maskinert ved bruk av sertifisert grad 2 titan, noe som sikrer trygg fordampning av cannabis.

 

ZenLeaf-serien fra Cannabis Hardware er et nytt økosystem av trådløse cannabisfordampere designet for å dekke alle dine damp behover, enten det gjelder tørrurt eller konsentrater. Disse enhetene er bygget rundt en 25mm aksialspole innenfor et varmeskjold som leverer varmen. Serien tilbyr et utvalg av "blomsterdiffusorer" eller en standard 25mm kvartsbanger for å fullføre den mest smakfulle vapeopplevelsen mulig​

​.

ZenLeaf-linjen introduserer en ny tilnærming til stasjonære termiske ekstraksjonssystemer, der varmeren er stasjonær mens den kan håndtere en blomsterdiffuser helt trådløst. Serien inkluderer forskjellige varmere tilpasset forskjellige smaker og bruksområder, basert på 25mm aksialspoler som gir varme fra både bunnen og sidene, og som er kompatible med både blomsterdiffusorer og en 25mm kvartsbanger​

​.

Den trådløse ball vape-samlingen i ZenLeaf-serien tilbyr et førsteklasses dampingserfaring med kompatibilitet for både blomster og konsentrater, noe som eliminerer behovet for å kjøpe separate vaporisatorer for hver type forbruk.

Nova er en del av ZenLeaf-serien fra Cannabis Hardware og representerer det første trådløse ballvape-systemet i serien. Designet med tanke på kvalitet og brukervennlighet, er Nova laget av førsteklasses 6061-flyaluminium. Dette materialet sikrer ikke bare holdbarhet, men også at enheten holder seg kjølig under bruk, takket være det innebygde varmeskjoldet.

Nova er spesielt designet for å tilby en fleksibel og behagelig vapingopplevelse, enten du foretrekker tørrurt eller konsentrater. Basestasjonen har to justerbare monteringsposisjoner, som lar deg heve eller senke den for å passe til både injektorhoder og høye bangers. På toppen av Nova-basen finner du fire lommer som gjør det enkelt å oppbevare tilbehøret ditt, slik at du kan ha alt praktisk og organisert.

Alle tilbehør til Nova selges separat, noe som gir deg muligheten til å tilpasse oppsettet ditt etter dine spesifikke behov og preferanser. Nova-basen er stolt produsert i Florida, USA.