Fri frakt over kr. 1 500,- Hurtig levering. Norsk selskap. Lager og kundeservice i Norge.  Kontakt oss

CCELL Luster Battery for Luster Pods

CCell Luster er et pod-system fra CCell som er liten, enkel og diskré fordamper i metallisk finish. Beregnet for tjuktflytende væsker som f.eks destillerte oljer.
Produsent: CCELL
Tilgjengelighet: På lager og kan sendes nå.
Sku: cc-luster
kr 420,00

CCELL Luster vaporiser har avansert teknologi som sørger for jevn oppvarming av e-væsken, og gir en konsistent og deilig dampopplevelse. Med sin effektive ytelse er CCELL Luster vaporiser ideell for de som ønsker å dampe med tykkere oljer og væsker uten å gå på kompromiss med kvaliteten på dampen.

Poden i CCELL Luster vaporiser er enkel å bruke og fylle med din foretrukne e-væske eller konsentrater. Pod-systemet er også utstyrt med lekkasjebeskyttelsesteknologi for å forhindre lekkasje av e-væske og sikre en ren og problemfri dampopplevelse.

CCELL Luster vaporiser har en LED-indikator som viser batterinivået, slik at du alltid kan holde oversikt over batteristatusen. Pod-systemet har også flere beskyttelsesfunksjoner, som overopphetingsbeskyttelse, kortslutningsbeskyttelse og lavspenningsbeskyttelse, for å sikre en trygg og pålitelig dampopplevelse.

Med sitt stilige og kompakte design er CCELL Luster vaporiser praktisk å ta med seg overalt, perfekt for deg som er på farten.

Pods medfølger ikke. Selges separat.

Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også