Fri frakt over kr. 1 500,- Hurtig levering. Norsk selskap. Lager og kundeservice i Norge.  Kontakt oss

Grove Bags TerpLoc Curing Bags. 7g m/vindu. 10 poser.

Grove Bags Terp Loc er en innovativ emballasjeløsning som er spesielt utviklet for å bevare aromaen, smaken og kvaliteten på ulike typer ferskvarer, urter og krydder. X-Small. Ca 7g kapasitet, med vindu.
Produsent: GROVE BAGS
Tilgjengelighet: På lager og kan sendes nå.
Sku: grb-001-w-xs-25
kr 220,00

Grove Bags Terp Loc er en innovativ emballasjeløsning som er spesielt utviklet for å bevare aromaen, smaken og kvaliteten på ulike typer ferskvarer, urter og krydder.

Disse posene er laget av en spesiell kombinasjon av materialer som hindrer oksygen og fuktighet i å trenge inn i posene samtidig som den sørger for å bevare innholdet mellom 58-68% RF/RH. Dette bidrar til å bevare produktene ferske og smakfulle i lengre tid, noe som gir bedre kvalitet og holdbarhet.

Grove Bags Terp Loc poser er også laget av bærekraftige og resirkulerbare materialer, noe som gjør dem til et miljøvennlig alternativ til tradisjonelle plast- og papirposer. De er også enkle å bruke og lagre, og kan lett lukkes og åpnes flere ganger, uten å miste sin tetthet.

En annen fordel med Grove Bags Terp Loc er at de reduserer behovet for ekstra konserveringsmidler eller kjemikalier, da de naturlige egenskapene til produktet opprettholdes lenger. Dette kan hjelpe til med å redusere bruken av unødvendige tilsetningsstoffer, og gi sunnere og mer naturlige matvarer.

Sammenlignet med vanlige emballasjeløsninger, er Grove Bags Terp Loc en overlegen løsning som bidrar til å bevare kvaliteten og holdbarheten på ferskvarene dine. De er en pålitelig, miljøvennlig og praktisk måte å beskytte og bevare dine verdifulle ferskvarer, urter og mm.

10 poser i pakken.

 

Størrelse: Xsmall (ca 7g)

Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også