Fri frakt over kr. 1 500,- Hurtig levering. Norsk selskap. Lager og kundeservice i Norge.  Kontakt oss

CCELL Silo - Black

CCell Silo er en populær 510-batterimodell fra CCell som er designet spesielt for å gi en høykvalitets dampopplevelse for brukere av vape-cartridges og CBD-kartuser. Silo har et minimalistisk og diskret design, og den er utstyrt med flere funksjoner som gjør det enkelt å bruke og vedlikeholde.
Produsent: CCELL
Tilgjengelighet: På lager og kan sendes nå.
Sku: cc-1315-10
Gamle prisen: kr 460,00
kr 250,00

CCell-batterier er kjent for å være blant de beste 510-batteriene på markedet. Deres keramiske spole gir en jevn varmefordeling og sørger for at konsentratet varmes opp jevnt, noe som gir en mer konsekvent smak og en bedre opplevelse for brukerne. I tillegg er de laget av holdbare materialer og vanligvis utstyrt med kraftig batterikapasitet og tilpasningsdyktig spenningsinnstilling.

En av de populære modellene fra CCell er Silo. Dette 510-batteriet er spesielt designet for å fungere med deres keramiske spoler og gir en jevn og høykvalitets opplevelse for brukere av vape-cartridges. Silo har et minimalistisk og diskret design, og den har en stilren mattefarget finish som gir et sofistikert utseende.

Silo-batteriet er utstyrt med flere funksjoner som gjør det til et populært valg blant brukere. Det har en tilpasningsdyktig spenningsinnstilling og innovativ pustevennlig teknologi som gir en jevnere og mer kontrollert dose ved inhalering. Silo har også en høy kapasitet på 500mAh, noe som gir langvarig brukstid mellom ladingene. Batteriet kan enkelt lades opp med en mikro-USB-kabel og har flere beskyttelsesfunksjoner som beskytter mot skader på enheten.

Samlet sett er CCell-batterier kjent for å være pålitelige, holdbare og allsidige 510-batterier, og Silo-modellen er et utmerket valg for de som ønsker en diskret, pålitelig og høykvalitets vape-opplevelse.

 

Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også