Fri frakt over kr. 1 500,- Hurtig levering. Norsk selskap. Lager og kundeservice i Norge.  Kontakt oss

CCELL Rizo Battery with Voltage Control and Haptic Feedback

Produsent: CCELL
Tilgjengelighet: På lager og kan sendes nå.
Sku: 57017
Gamle prisen: kr 510,00
kr 250,00

CCell Rizo 510-batteriet er ideelt for de som foretrekker å bruke 510-cartridges for sine dampbehov. Med sin enkle design, justerbare innstillinger, pust-aktiveringsfunksjon og haptisk feedback gir den brukerne en praktisk, tilpasningsdyktig og brukervennlig måte å nyte sine oljer og konsentrater. CCell har opparbeidet seg et godt rykte i bransjen, og Rizo er et eksempel på deres engasjement for å tilby kvalitetsprodukter til dampentusiaster.

  1. Design og Bærbarhet: CCell Rizo har et slankt og minimalistisk design som gjør den enkel å bære med seg overalt. Den er utformet for å passe komfortabelt i lommen eller vesken, noe som gjør den ideell for brukere som er på farten.

  2. 510-Threaded Connection: Dette batteriet er spesifikt designet for å være kompatibelt med 510-cartridges, som er en vanlig standard innen dampindustrien. Dette gjør det enkelt å bytte ut eller oppgradere dine cartridges, og gir brukerne en rekke valg når det gjelder oljer og konsentrater.

  3. Variabel Spenningsinnstilling: CCell Rizo gir brukerne muligheten til å justere spenningsinnstillingen i samsvar med deres personlige preferanser. Dette gir mer kontroll over dampopplevelsen, og brukerne kan finjustere spenningen for å oppnå ønsket smak og røykmengde.

  4. Pust-aktivering og Haptisk Feedback: Enheten har en pust-aktiveringsfunksjon, noe som betyr at den aktiveres når du inhalerer. I tillegg gir den haptisk tilbakemelding i form av taktile vibrasjoner som respons på handlinger som å slå på enheten eller indikere når den er i bruk. Dette gir brukerne ekstra måter å forstå enhetens status uten å være avhengig av visuelle indikatorer alene.

  5. Oppladbart batteri: CCell Rizo har et innebygd oppladbart batteri, noe som gir bekvemmelighet og eliminerer behovet for å bytte ut batterier. Den lades enkelt via en USB-port.

  6. Holdbarhet og Kvalitet: CCell-produkter er kjent for sin kvalitet og holdbarhet. Rizo er ingen unntak, og brukere kan forvente at enheten varer over tid med riktig vedlikehold.

 

Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også