Fri frakt over kr. 1 500,- Hurtig levering. Norsk selskap. Lager og kundeservice i Norge.  Kontakt oss

CCell M3B Variable Voltage Battery & USB Charger - Black

CCell M3B er en enkel 510-batterimodell fra CCell som er spesielt designet for å fungere med deres keramiske coiler. Den har variabel spenning og kan enkelt aktiveres ved å trykke på en knapp. Batteriet har også flere beskyttelsesfunksjoner som gir brukerne trygghet og beskytter mot skade på enheten.
Produsent: CCELL
Tilgjengelighet: På lager og kan sendes nå.
Sku: cc-2455-10
Gamle prisen: kr 330,00
kr 249,00

CCell-batterier er kjent for å være blant de beste 510-batteriene på markedet. Dette skyldes flere faktorer som gjør dem til et populært valg for dampere over hele verden.

En av de viktigste egenskapene til CCell-batterier er deres konstruksjon. CCell-batterier er laget for å fungere optimalt med en keramisk 510-coil som gir en jevn varmefordeling og sørger for at innholdet varmes opp jevnt. Dette gir en mer konsekvent smak og gir brukeren en bedre opplevelse.

CCell-batterier har også et høyt kvalitetsnivå og er laget av holdbare materialer som tåler daglig bruk. De er vanligvis utstyrt med en kraftig batterikapasitet som gir langvarig brukstid, og de er også enkle å lade opp igjen. De fleste CCell-batterier er også utstyrt med en tilpasningsdyktig spenningsinnstilling, slik at brukeren kan tilpasse opplevelsen til sin personlige preferanse.

En annen viktig egenskap ved CCell-batterier er sikkerheten. De er vanligvis utstyrt med flere beskyttelsesfunksjoner som beskytter mot kortslutning, overoppheting og overbelastning. Dette gjør at brukerne kan føle seg trygge og trygge på at batteriet ikke vil forårsake skader eller skade på enheten.

Til slutt er CCell-batterier også svært allsidige og kan brukes til en rekke forskjellige 510-gjenstander, inkludert vape-cartridger, oljepatroner og CBD-cartridger. 

Samlet sett er CCell-batterier et utmerket valg for de som ønsker en pålitelig, holdbar og allsidig 510-batteri.

 

Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også