Fri frakt over kr. 1 500,- Hurtig levering. Norsk selskap. Lager og kundeservice i Norge.  Kontakt oss

Arizer Solo 2 Vaporizer - Carbon Black

Arizer Solo 2 er en av de mest populære vaporizerene på markedet, kjent for sin pålitelighet og ytelse. Den er designet for å tilby den ultimate vaping-opplevelsen, enten du vaporiserer tørre urter eller konsentrater.
Produsent: ARIZER
Tilgjengelighet: På lager og kan sendes nå.
Sku: arsolo2
kr 1 990,00

Arizer Solo 2 er en av de mest populære vaporizerene på markedet, kjent for sin pålitelighet og ytelse. Den er designet for å tilby den ultimate vaping-opplevelsen, enten du vaporiserer tørre blader eller konsentrater.

En av de store fordelene med Arizer Solo 2 er dets kraftige batteri, som gir deg opptil 3 timer med uavbrutt vaping. Dessuten har den en intuitiv skjerm som gir deg full kontroll over temperaturen og andre innstillinger. Arizer Solo 2 er også enkel å bruke, med en enkel meny som gjør det enkelt å justere innstillingene.

Arizer Solo 2 er også kjent for sin høye kvalitet, med et stilfullt design og høykvalitets materialer som sikrer at den holder lenge. Dessuten har den et effektivt luftstrømssystem som gir deg den beste og mest jevne vaping-opplevelsen.

Alt i alt, er Arizer Solo 2 en pålitelig og effektiv vaporizer for dem som søker en enkel å bruke, allsidig enhet med en høy kvalitet. Hvis du ønsker å oppleve den ultimate vaping-opplevelsen, anbefaler vi at du prøver Arizer Solo 2.

Eskens innhold

Arizer Solo 2
Glassmunnstykke x 2
Aromaskål
Rørepinne
Lavendel
Beskyttelsespose
Lader

Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også